• ASSALAMUALAIKUM

Tuesday, October 20, 2009

Women is problem???

Assalamaualaikum..

Bertemu kembali kite di nota elektronik ini.Sudah lame nampknye blog ini tidak diupdate oleh blogger2 sekalian.
Mungkin kerana sibuk memikirkan carry mark masing2  yang hanya di paras idung trex yg sedikit besar tp menarik pabila di pandang.Final sudah dekat banyak kite nmpak aksi2 study yang luar biase dipraktikan oleh student Malaysia terutamanya di dlam Uniten(Gud luck ye sume).Kite lupekan sahaje dgn final exam seketika dan berbalik kpda post yg ingin diktghkn oleh penulis.

Woman is problem??
Kepada wanita2 yang membace post kali ini adakah anda setuju dgn tajuk di ats dan penulis pasti tidak ade seorang wanita yang setuju dgn penyataan di atas kecuali wanita mempunyai otak yang sume nerve2nye telah diputuskn oleh kerengga yang bersrang dlam kple otak mereka dan mereka yg tidak paham apa itu bahasa penjajah.Tp penyataan di ats telah dibuat kajian dan dibuktikan oleh Professor C(tidak mahu didedahkan identitinye) yang  perempuan adalah satu punca masalah.Penulis malas nak bercoloteh panjang dan anda sume leh tgk sahaja bahan di bwh.




           Inilah bahan kajian yg telah dibuat.Adakah anda percaye dan bersetuju??


Professor yang dipercayai membuat kajian ini.
Beliau dipercayai telah hilang kewarasan dan bersembunyi di dlm hutan kerana dipukul oleh wanita2 seluruh dunia


p/s Post nie hanyelah kajian jika korg xnk caye aku xpakse..hahaha..tp kalu pk secare kasar mmg tul pun..hahaha..Ape-apehal pk dulu nilai.

4 ape lunch??:

thundra said...

wah, amat hebat skali prof c. sehebat guru calculus. di mn sy boleh kontek beliau?

Misteri said...

die dulu ade mmg A++++++ dlm math..haha
erm,skunk die tgh cari kajian ttg lelaki lak..die bz la.
t aku bg num die..hahhaa

Anonymous said...

aah, memang stok nak salahkan perempuan je ni kan? sapa yang sebenarnya pentingkan duit dan hampir mati kutu kalau xde duit? sapa? sapa? cakap pikir2 dulu :)

Misteri said...

yela..women=dwet..
2 pasal la mati kutu..sbb kalu xde dwet same dgn xde awek kot..hahaha

Post a Comment