• ASSALAMUALAIKUM

Friday, October 2, 2009

Baru Nak UP PART 1

aha,kat sini aku nak bukak cerita pasal dress-up pemimpin.Bukan aku nak mengaibkan
korang tapi aku tengok korang yang nak show2 lebih.Cerita ini lebih kepada pemimpin wanita
la sebab aku tengok takde pulak YB,datuk2 yang pakai spender je pergi meeting.ahaks.Kepada
Mazidul Akmal Sidek (360),kalau kau tebukak blog ni,jangan serang aku.Aku ade hak bersuara
sebab aku rakyat 1Malaysia.Lagi2 nas ahmad (melodi) tu,ko terjah aku,aku tunjal bijik mata kau.

zaman muda gemilang kau dah abis,kejap lagi nak mampos,
anak2 kau pun dah plan nak kebas wasiat kau.

balik ke topik,bukan aku je,mak bapak aku pun bising tengok bini pemimpin ni ber dress-up.
korang tu orang2 calon kenamaan,tunjuk contoh yang baik kat rakyat..ni kalau tengok berita..

"bohsia ditindas,mat rempit pening kepala carik pembonceng"
"gejala minah rempit,wikang 180 tak mati"
"pelajar wanita gadoh disekolah,bawak kongsi gelap setel kat luar"


balut camni gi 7-e ok la.bajet nak jaga
rambut taknak gugur la tu.usah la kau.

Takde pulak aku tengok berita keluarkan usul pemakaian makcik2 tu,pakai tudung nak tak
nak je,pastu tetiba macam jadik satu trend pulak,sape makcik tak dress-up camtu..korang
memang tak UP la..aku rasa tu la kot yang dorang pikir,aku tak tau pulak begitu susah
menyarung kepala dengan sehelai kain,yeke?kebanyakkannya balut "kiut2" je..comel la tu..
yang tak pakai tu aku tak perlu cerita la..

Kepada Mazidul Akmal Sidek,sebelum kau meng-360 aku,baik kau meng-360 orang2
yang terlibat,kurang2 ada betol pun aku,ustaz2 sokong saye kan?kan?kan?
islam itu indah,pikir2 la..

Eh?kau pun nak jugak ke?kau ni lagi setan,
sebab aku tengok ko dah macam arab kapir dah.


1 ape lunch??:

Amir Ariff said...

wow.. nice blog bebeh!

Post a Comment