• ASSALAMUALAIKUM

Wednesday, September 1, 2010

Ingtkn Malaikat rupe2nye Setan...

ASSALAMUALAIKUM n slm satu malaysia...

Kepade pembace2 terhormat, bertemu kmbali kite di blog kutuk mngutuk ini...sempena bulan pose yg mulia nie x baek sbnarnye kite ckap psal setan..tetapi aku dgn rase bertnggng jwb ingin mengingatkn korg semue psal org2 yg disngkakn malaikat tapi setan rupe2 nye...

Setan sbnarnye dh ditngkap, digari dan dirantai pade bulan pose nie..tapi kenape ade gk yg terlepas..die kluar ikt jln blkng kut..hehe..jhat setan jnis ni..so, baek korg berhati2..aku dh berjaye mnangkap adegan 'panas' beberape setan yg trlpas pde bulan mulia nie n aku concludekn utk bacaan korg (xleh nk upload gmbr, kang kurus pose)..huhu..enjoy....

1. Manusie yg psang lgu nasyid n Al-Quran kuat2 smbil follow bacaannye tetapi rupe2nye ade awek dk mengelipit dlm blik, tnggu diservis..amcm bro???

2. Manusie yg lbih kureng dgn yg ats tetapi kluar ngan awek 'mat salleh' smpai x blik2 umah...die pgi mn bro, hairan gua...lu org cube pkir sndrik...

3.  Korg jgn pkir mamat je yg kene kutuk, awek pun ade..hehehe...awek ni baek, pkai tdung, muke blh blah r tetapi aku heran ngan plik nape pgi2 bute die dk kt kdai mamak..tgh gelak2, cmey gk aku tgk tpi yg x cmey nye semue yg dk smeja ngan die tu jantan2 belake..muke2 jantan tu semue sangap je, geram lak aku..hehehe

4. Satu lgi yg aku nmpk kblakangan nie nape rmai sngt balak n minah dk brtenggek ats muto mlm2..msim mngawan ke skunk???.aku mlm2 suke r gk kluar usha2 line pas2 kene kjar ngan geng2 polis gtr..mengelipit mamat follower aku kt blkng..huhu..erm, back 2 the story aku lihat rmai giler couple2 sblah mlm ni, ye r an pgi2 mn blh bro..kate pose...hehe..so, dieorg ambik shift mlm..gud job..huhu

Erm, btol 2...awasssss..heheheheeeee (gelak setan)

Last but not least, post ni lbih kpade nsihat r dripade mngutuk..skureng2 nye hormat r bulan pose nie..ala, kalo korg xleh blah sngt than sbulan je..sbulan je kut dlm sthun, lpas ni bile setan dh bebas korg blh r slahkn setan..x gitu..hehehe..sblum mnutup tirai post ni, aku dgn hrmat nye ingin mngatakn Slamat Ari Raye...Maaf Zahir Batin..peace out!!!!

4 ape lunch??:

Atsuko Ichirou said...

setan versi bulan puasa lagi dasat ekceli...
hahaaa

alkisah said...

waahhhhhhh..baik punya kutuk bro..gua suke tu..kutuk untuk kebaikan..fakta 3 dan 4 tu dah mkn berleluasa dah skrg..rasa nak tempeleng je diorang, nmn memandangkan dekat2 nak raya ni gua btlkan niat tu sblm gua ditempeleng balik..

sajaaku said...

apa nak jadi dengan orang kita skrg..
terang2 buat maksiat tanpa malu lagi..ohdunia

Admin kutukbalik said...

that's right..ahahha

Post a Comment